Info

UV-scouts storläger Oslagbart på Eds gård (Bor) den 25-30 juni 2019.

Under lägerveckan råder det besöksförbud, men på söndagen den 30juni kl11 är ALLA VÄLKOMNA på lägrets avslutningsgudstjänst! Det kommer bli mycket folk, så att samåka och att anlända i god tid är att rekommendera.

Vadå Oslagbart?

# Livet med Gud är  OSLAGBART!
# Du är OSLAGBAR, för du är skapad till Guds avbild och du är unik, briljant, underbar, makalös…!
# Jesus är  OSLAGBAR, större seger än hans finns inte!
# När vi gör läger TILLSAMMANS blir det OSLAGBART!

Ålder:

Lägret är för dig som har slutat årskurs 2 och uppåt.
Från det du slutat årskurs 7 kan du delta som ledarscout.
Mini-UVar är välkomna att delta 1-2 dagar.

Lägeravgift:

550kr för Uv-scouter, detaljerad info se Lägeravgift

Anmälan måste göras senast 30 april! 

Ledarscouter ska önska projekt vid anmälan. Läs mer om ledarscoutsprojekten

Lägerveckans upplägg

På tisdagen anländer kårerna och vi alla arbetar hårt för att bygga upp vårt lägerområde med kök, mat och sovplatser. Under kvällen lagar vi vår första måltid och rökdoften kommer att spridas i lägerområdet. Klockan 19.30 har vi en invigning med alla deltagare. Därefter är det dags för nattmacka och de minsta att krypa ner i sovsäcken. Tonåringarna får vara uppe en stund till och har då aktiviteter i ledarscoutstältet. Då kommer det även finnas möjlighet för ledarna att få ta en fika, delta i bön och lovsång eller få lite underhållning.

På onsdag – lördag. Vi börjar dagarna med en lång morgonprocedur av ledarsamlingar, tända eldar, laga frukost, värma diskvatten, äta, borsta tänder m.m. Klockan 10.00 har vi en storsamling, med bland annat musik och drama. Därefter har vi bibelstudier runt om i hela lägerområdet. På eftermiddagarna har vi under onsdag och torsdag olika aktiviteter i lägerområdet. På fredagen går vi på en spårning och kommer då att röra oss även utanför lägerområdet. Under dagarna kommer det finnas tid för bad och andra spontana aktiviteter. På kvällarna har vi lägerbål klockan 19.30 på olika platser i lägerområdet, därefter ser kvällarna likadana ut som på tisdagen.

På söndagen har vi en avslutningsgudstjänst klockan 11 med många tillresta besökare, både familjerna som hämtar sina barn och andra intresserade. Denna avslutning är alla hjärtligt välkomna att besöka! Det är annars under veckan generellt besöksförbud på lägret.

Vi drömmer om ett läger med Gud i centrum, där alla känner att de är viktiga och värdefulla!  Ett läger vi gör tillsammans!
Du följer väl med?!